Relax Kids

Relax Kids is een mooie en doeltreffende 7 stappen-methode, ontwikkeld door Marneta Viegas (ook wel bekend van de kinderboeken ‘Relax Kids’ en ‘Wens Ster’). De lessen bestaan uit o.a. spel, beweging en speelse oefeningen om je zelfvertrouwen en weerbaarheid te vergroten, ontspanningsoefeningen voor meer rust en een goede nachtrust en mindfulness-spelletjes die zorgen voor positief denken en voor een betere concentratie. Kinderen leren spelenderwijs vaardigheden aan die ze de rest van hun leven kunnen gebruiken.

De lessen zijn voor kinderen in de leeftijd van ongeveer  6 t/m 13 jaar, uiteraard onderverdeeld in verschillende leeftijdsgroepen. Kijk onder de kopjes voor de mogelijkheden. Deze lessen zijn ook tijdens de individuele begeleiding in te zetten.

Koning te Rijk heeft ook een aanbod voor scholen en kinderdagverblijven. Werkt u met kinderen en wilt u binnen uw school, kinderdagverblijf of instelling meer aandacht en ruimte bieden voor ontspanningslessen waardoor kinderen zichzelf beter kunnen concentreren en meer zelfvertrouwen krijgen? Dan kan ik daar als Relax Kids coach een belangrijke rol in spelen. Relax kids kan positief van invloed zijn op de creativiteit, zelfverzekerdheid, het zelfbeeld, pestgedrag, acceptatie van anderen, rust en sfeer in de klas.

Nieuwsgierig geworden en lijkt ‘Relax Kids’ je iets voor je kind? Of wil je graag Relax Kids lessen op locatie? Neem vrijblijvend contact op over de mogelijkheden. Ik denk graag met u mee!

Voor kinderen uit groep 3 t/m 6

Relax Kids is spelenderwijs in balans komen. Bij deze lessen ligt de nadruk op ontladen van energie, plezier ervaren en vooral doen en beleven. Een uurtje helemaal tot jezelf komen. Ga mee op een magisch avontuur en ontdek hoe je d.m.v. beweging, spel, massage,  visualisatie, affirmaties en ademhalingstechnieken helemaal tot ontspanning kunt komen.

En niet alleen dat, kinderen zitten beter in hun vel, krijgen meer zelfvertrouwen, kunnen zich beter concentreren, slapen beter, kunnen beter met stress omgaan en leren hun grenzen kennen en aangeven. Ze krijgen vaardigheden aangeleerd die ze de rest van hun leven kunnen gebruiken. Doordat er in kleine groepjes wordt gewerkt, is er voor ieder kind individuele aandacht.

Relax Kids

Aanmelden/interesse Relax Kids

De nieuwe lessen starten bij voldoende aanmeldingen. Het is mogelijk om tussentijds in te stromen.   

Een leskaart met 6 lessen kost € 45,-

Aanmeldformulier Relax Kids

• Deze gegevens worden alleen gebruikt om contact op te nemen!